پنجشنبه, ۹ فروردین, ۱۴۰۳ / 28 March, 2024
مجله ویستا

موقع پوست کندن پیاز اشک نریزید


موقع پوست كندن پیاز نباید اشك بریزید. برای اینكه انجام این كار اشك از چشمان شما سرازیر نكند:
* هنگام پیاز پوست كندن، ساقه های جعفری را بجوید یا یك تكه نان یا چوب كبریت لای دندانهایتان قرار دهید.
* پیاز را زیر شیر آب نگهدارید و پوست بكنید.
* هنگام انجام این كار، هرگز به جلو خم نشوید و بدنتان را به عقب نگهدارید.
* پیاز را در برابر یك پنجره باز، پوست بكنید.
* كسانی كه داخل چشم لنز دارند، به هنگام پیاز پوست كندن، اشك نخواهند ریخت.
فوت و فن نگهداری كفش
برای جلوگیری از خشك و سفت شدن چرم كفشهایتان، گاه و بیگاه كفشها را بعد از پاك كردن با یك تكه پنبه آغشته به گلیسیرین خوب چرب كنید و بگذارید همانطور بماند تا گلیسیرین به خورد چرم برود. پس از آن كفش را واكس بزنید و بپوشید. در این صورت هم كفش نرمی خواهید داشت و هم به دوام آن اضافه كرده اید.
دوام صابون
برای اینكه دوام صابون دو برابر شود، آن را قبل از استفاده، از كاغذ باز كرده و برای چند هفته بگذارید بماند.
دستمالهای همیشه سفید
دستمالهای سفید را كه در اثر مرور زمان، زرد و لكه دار شده اند، جمع كنید و به مدت ۸ تا ۱۰ ساعت در طشت آبی كه حاوی آب ژاول و پودر رختشویی است، خیس كنید. صبح دستمالها را در همان آب بجوشانید و خواهید دید كه چه سفید و تمیز شده اند.
منبع : روزنامه ایران


همچنین مشاهده کنید