چهارشنبه, ۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 24 April, 2024
مجله ویستا
ماهی سرخ شده خطر حمله قلبی را افزایش می دهد
اگر قصد دارید ماهی را به برنامه غذایی خود اضافه كنید یا آن را افزایش دهید، سعی كنید آن را به صورت كبابی یا پخته مصرف كنید، نه سرخ شده.
مصرف ماهی سرخ شده یا ساندویچ ماهی، خطر حمله قلبی را به مراتب افزایش می دهد. بر خلاف ماهی سرخ شده، اگر ماهی به صورت آب پز یا كبابی مصرف شود نه تنها خطری ندارد بلكه خطر حملات قلبی را نیز كاهش می دهد.
مصرف ماهی سرخ شده یا ساندویچ ماهی، خطر حمله قلبی را به مراتب افزایش می دهد. بر خلاف ماهی سرخ شده، اگر ماهی به صورت آب پز یا كبابی مصرف شود نه تنها خطری ندارد بلكه خطر حملات قلبی را نیز كاهش می دهد.
منبع : روزنامه ایران
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
ایران سریلانکا پاکستان مجلس شورای اسلامی دولت حجاب رئیسی سید ابراهیم رئیسی ایران و پاکستان مجلس رئیس جمهور رهبر انقلاب
سیل طرح ترافیک شهرداری تهران تهران هواشناسی پلیس سلامت فراجا وزارت بهداشت فضای مجازی سازمان هواشناسی قتل
قیمت خودرو قیمت دلار خودرو بانک مرکزی قیمت طلا بازار خودرو ایران خودرو دلار سایپا بورس تورم ارز
ترانه علیدوستی مهاجرت کتاب تلویزیون سینمای ایران سریال فیلم شعر تئاتر سینما رادیو
سازمان سنجش کنکور ۱۴۰۳ دانش بنیان
اسرائیل رژیم صهیونیستی آمریکا غزه فلسطین روسیه جنگ غزه چین اتحادیه اروپا ترکیه عملیات وعده صادق اوکراین
فوتبال استقلال پرسپولیس تراکتور باشگاه استقلال باشگاه پرسپولیس بازی فوتسال رئال مادرید بارسلونا سپاهان لیگ برتر
فرونشست زمین وزیر ارتباطات ایلان ماسک تبلیغات همراه اول هوش مصنوعی فناوری اپل تلگرام ناسا تسلا
سازمان غذا و دارو کاهش وزن سلامت روان یبوست پیری دوش گرفتن