چهارشنبه, ۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 24 April, 2024
مجله ویستا

ماهی سرخ شده خطر حمله قلبی را افزایش می دهد


اگر قصد دارید ماهی را به برنامه غذایی خود اضافه كنید یا آن را افزایش دهید، سعی كنید آن را به صورت كبابی یا پخته مصرف كنید، نه سرخ شده.
مصرف ماهی سرخ شده یا ساندویچ ماهی، خطر حمله قلبی را به مراتب افزایش می دهد. بر خلاف ماهی سرخ شده، اگر ماهی به صورت آب پز یا كبابی مصرف شود نه تنها خطری ندارد بلكه خطر حملات قلبی را نیز كاهش می دهد.
منبع : روزنامه ایران


همچنین مشاهده کنید