چهارشنبه, ۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 24 April, 2024
مجله ویستا

دانستنی هایی درباره سُس


دانستنی هایی درباره سُس
اگر برای به هم زدن سس ، به جای قاشق از چنگال استفاده کنید دیگر سس شما گلوله نشده و صاف تر می شود . برای غلیظ تر کردن سس تان می توانید از آرد کمک بگیرید به این ترتیب که مقداری آرد را در آب حل کرده بعد از اینکه به صورت خمیری رقیق در آمد ،آن را بتدریج به سس اصلی اضافه کنید. چنانچه می خواهید سس خود را پر رنگتر کنید .، مقدار کمی آرد در ماهیتابه سرخ کرده ، بتدریج به سس اضافه کنید.


همچنین مشاهده کنید