پنجشنبه, ۹ فروردین, ۱۴۰۳ / 28 March, 2024
مجله ویستا


بهکام ـ شماره ۱۰۰، فروردین ۱۳۸۶


▪ سرمقاله و یادداشت سردبیر: صفحه ۲ و ۳
▪ حوزه‌های اقتدار: صفحه ۱۳
▪ شادباش: صفحه ۱۲
▪ دبیران انجمن‌ها: صفحه ۴
▪ مدیر عامل بهروز: صفحه ۸
▪ دکتر هدایت و دکتر قازاریان: صفحه ۱۰
▪ مهندس پایان: صفحه ۱۱ و مدیر کل دفتر بهبود تغذیه: صفحه ۱۴
▪ مدیرعامل بهپاک: صفحه ۱۵
▪ معاون اداره غذا و دارو: صفحه ۲۱
▪ تابلوی ایدز: صفحه ۷۴
▪ برابری جنسیتی: صفحه ۷۶
▪ امضای فراکسیون: صفحه ۸۰
▪ مخالفان در اکثریت: صفحه ۱۶
▪ به‌نام ما: صفحه ۱۸
▪ تولید روغن نیمه جامد: صفحه ۲۱
▪ انتخابات اتاق ایران: صفحه ۲۲
▪ همایش اخلاق کسب و کار: صفحه ۲۳
▪ نهم اسفند: صفحه ۲۴
▪نشست خبری پگاه: صفحه ۲۵
▪ غذای عمگر: صفحه ۲۶
▪ چکیده ۱۰۰ مقاله: صفحه ۲۸
▪ ۱۰۰ خبر: صفحه ۴۴
▪ ۱۰۰ ماده افزودنی: صفحه ۴۹
▪ ۱۰۰ اصطلاح: صفحه ۵۰
▪ بیوتکنولوژی: صفحه ۵۲
▪ نشاسته: صفحه ۵۴
▪ بستنی: صفحه ۵۶
▪ آکریل آمید: صفحه ۵۸
▪ روانشناسی تغذیه: صفحه ۶۰
▪ جامعه‌شناسی غذا ۶۱
▪ اثرات پخت: صفحه ۶۲
▪ سمنو: صفحه ۶۶
▪ نمایشگاه‌های: صفحه ۵۵
▪ هدیه نوروزی: صفحه ۶۴
▪ نوروز رمز جاودانگی: صفحه ۶۸
▪ بیمه تکمیلی بازنشستگی: صفحه ۸۴
▪ عملکرد بانک کشاورزی: صفحه ۸۶
موضوع: تخصصی صنایع غذایی ایران
شابک: ۸۹۷۰-۱۶۸۱
مدیر مسئول: ناهید ایمانی تهرانی
پست الکترونیکی: journal@ wwcerd.com
نشانی: خیابان مطهری، خیابان جم، پلاک ۱۲، طبقه چهارم شمالی، واحد ۸
تلفن: ۵-۸۸۸۴۲۵۸۴ ، ۸۸۸۳۶۵۹۵ (۰۲۱)
دورنگار: ۸۸۸۲۶۴۸۸ (۰۲۱)
دوره انتشار: ماهنامه
روش: خبری، تحلیلی، آموزشی، اطلاع رسانی
صاحب امتیاز: موسسه فرهنگی هنری سرواد
سردبیر: علیرضا میرزاخانی
محل انتشار: تهران
صندوق پستی: ۷۶۷-۱۴۳۹۵
گستره توزیع: سراسری
سایت اختصاصی: www.behkammag.com
منبع : مرکز تحقیقات و فناوری اطلاعات ویستا (پایگاه اطلاع‌رسانی آفتاب)


همچنین مشاهده کنید