چهارشنبه, ۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 24 April, 2024
مجله ویستا


بهکام ـ سال جدید شماره ۹۵، آبان ۱۳۸۵


▪ بازتاب ، یادداشت سردبیر: ص ۳
▪ روز جهانی استاندارد در ایران: ص ۴
▪ پنجمین ICF : ص ۸
▪ سیاست‌های لرزان اقتصاد: ص ۱۰
▪ تطابق روغن های ایرانی با كدكس: ص ۱۳
▪ تهران قلب اقتصادی: ص ۱۴
▪ تاجیكستان: ص ۱۶
▪ شهرك های صنعتی ایران: ص ۱۷
▪ همكاری چین با موسسه استاندارد: ص ۱۷
▪ دانشگاه های فعال در صنایع غذایی: ص ۱۷
▪ اولین نمایشگاه فناوری و محصولات گیاهی: ص ۱۷
▪ مشكل تغذیه: ص ۱۸
▪ فراكسیون مرجعی برای ...: ص ۱۹
▪ سیستم های مدیریت كیفیت: ص ۲۰
▪ HACCP فقط در كارخانه: ص ۲۱
▪ یك گفت و گوی اینترنتی: ص ۲۲
▪ دبیر اتاق ایران و لیبی: ص ۲۳
▪ مدیرعامل كماج صبا: ص ۲۴
▪ شكلات های سوئیسی: ص ۲۵
▪ شكلات سوخت آینده: ص ۲۵
▪ ۶۰ سالگی یونیسف: ص ۲۶
▪ مصرف برای زیر دو سال ممنوع: ص ۲۷
▪ امولسیفایرها: ص ۲۸
▪ آكریلامید: ص ۲۹
▪ خواندنی هایی از جهان غذا: ص ۳۰
▪ سویا در محصولات نان و شیرینی: ص ۳۲
▪ آدامس و تاریخچه آن: ص ۳۳
▪ خوراكی های ناسالم: ص ۳۴
▪ شركت های شیرینی و شكلات می گویند: ص ۳۴
▪ بازار جهانی نان: ص ۳۵
▪ نان ارگانیك: ص ۳۵
▪ نگاهی به قوانین مواد خوردنی: ص ۳۶
▪ كلید ورود به تجارت الكترونیك: ص ۳۷
▪ راهنمای كاربردی روغن پالم: ص ۳۸
▪ محصولات جدید سیال ۲۰۰۶: ص ۳۹
▪ عملكرد بانك كشاورزی: ص ۴۶
▪ Brief Reports: ص ۵۲
موضوع : تخصصی صنایع غذایی ایران
شابک : ۸۹۷۰-۱۶۸۱
مدیر مسئول : ناهید ایمانی تهرانی
پست الکترونیکی : journal@ wwcerd.com
نشانی : خیابان مطهری، خیابان جم، پلاک ۱۲، طبقه چهارم شمالی، واحد ۸
تلفن : ۵-۸۸۸۴۲۵۸۴ ، ۸۸۸۳۶۵۹۵ (۰۲۱)
دورنگار : ۸۸۸۲۶۴۸۸ (۰۲۱)
دوره انتشار : ماهنامه
روش : خبری، تحلیلی، آموزشی، اطلاع رسانی
صاحب امتیاز : موسسه فرهنگی هنری سرواد
سردبیر : علیرضا میرزاخانی
محل انتشار : تهران
صندوق پستی : ۷۶۷-۱۴۳۹۵
گستره توزیع : سراسری
سایت اختصاصی : www.barnameh-budjeh.com
منبع : مرکز تحقیقات و فناوری اطلاعات ویستا (پایگاه اطلاع‌رسانی آفتاب)


همچنین مشاهده کنید