شنبه, ۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 20 April, 2024
مجله ویستا

فلافل بندری


تخم مرغ  :  ۱ عدد
سیب زمینی  :  ۱ عدد
نخود  :  ۱ فنجان
فلفل  :  ۰.۲۵ قاشق سوپخوری
فلفل قرمز  :   قدری
ترشی  :  ۰.۵ فنجان
موسیر  :   قدری
نمک  :   قدری
چهل و هشت ساعت نخود را در آب خیس کنید البته مرتب آب آن را عوض کنید تا لیز نشود بعد یک نوع سبزی معطر سیب زمینی، نمک و فلفل قرمز را با آن مخلوط کنید و آنها را دو بار چرخ کنید، دو عدد تخم مرغ در آن بشکنید تا خمیر گردد آن را به شکل دایره‌های کوچک به قطر ۳ سانت در آورده و در روغن سرخش کنید، البته می‌توانید از تابه کوچک ولی بلند استفاده کنید تا در روغن شناور باشد، توجه داشته باشید که اگر روغن در حال جوش باشد زمان مورد نیاز برای سرخ شدن آن کوتاه است، بعد از سرخ شدن گرم گرم آن را سرو کنید، به همراه سس تند مصرف کنید.


همچنین مشاهده کنید