جمعه, ۱۰ فروردین, ۱۴۰۳ / 29 March, 2024
مجله ویستا


بهکام - شماره ۳۵، اردیبهشت ۱۳۸۳


▪ سر آغاز : ص۲
▪ یادداشت سردبیر : فرحناز سمیعی : ص۳
▪ اخبار : ص۴
▪ سالی که گذشت : زینب میرزایی : ص۶
▪ روز جهانی بهداشت : ص۸
▪ گزارش شیلات : ص۹
▪ انجمن شیرینی و شکلات : ص۱۰
▪ انجمن فرآورده های گوشتی : مرجان توحیدی : ص۱۸
▪ انجمن فرآورده های لبنی : ص۲۲
▪ شیر بز یا شیر گاو : نسترن رحیمی : ص۲۵
▪ کنترل مواد غدایی و آلودگی ها : دکتر اقبال طاهری : ص۲۶
▪ بستنی : هلنا فردین : ص۲۷
▪ توت فرنگی و خواص آن : امیر دیوانی : ص۲۸
▪ تغذیه سالم و هرم حکمت خوراکی ها : ص۳۰
▪ نمایشگاههای غذایی در جهان : پرویز امانیان : ص۳۲
▪ مکزیک کشوری کهن در قلب آمریکا : ص۳۳
▪ غذای ملل : ملاحت کامیار : ص۳۴
▪ تاثیرات استریلیزاسیون تشعشعی : برگردان:علی میلانی : ص۳۶
▪ بانک اطلاعات : ص۳۸
▪ بخش انگلیسی : ص۴۰
موضوع : تخصصی صنایع غذایی ایران
شابک : ۸۹۷۰-۱۶۸۱
مدیر مسئول : ناهید ایمانی تهرانی
پست الکترونیکی : journal@ wwcerd.com
نشانی : خیابان مطهری، خیابان جم، پلاک ۱۲، طبقه چهارم شمالی، واحد ۸
تلفن : ۵-۸۸۸۴۲۵۸۴ ، ۸۸۸۳۶۵۹۵ (۰۲۱)
دورنگار : ۸۸۸۲۶۴۸۸ (۰۲۱)
دوره انتشار : ماهنامه
روش : خبری، تحلیلی، آموزشی، اطلاع رسانی
صاحب امتیاز : موسسه فرهنگی هنری سرواد
سردبیر : علیرضا میرزاخانی
محل انتشار : تهران
صندوق پستی : ۷۶۷-۱۴۳۹۵
گستره توزیع : سراسری
سایت اختصاصی : www.barnameh-budjeh.com
منبع : مرکز تحقیقات و فناوری اطلاعات ویستا (پایگاه اطلاع‌رسانی آفتاب)


همچنین مشاهده کنید