شنبه, ۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 20 April, 2024
مجله ویستا

خورش فسنجان


گردو  :  ۴۰۰ گرم
روغن  :  ۱۵۰ گرم
پیاز  :  ۲ عدد
رب انار  :  ۲۰۰ گرم
گوشت بدون استخوان  :  ۷۵۰ گرم
فلفل  :   قدری
زردچوبه  :   قدری
نمک  :   قدری
گردو را بو داده پوستش را بگیرید، گوشت را چرخ کرده قدری فلفل و زرد چوبه به آن زده کوفته ریزه درست کنید، سپس پیاز را خرد کرده سرخ نمائید و قدری آب و رب انار به آن زده گردو چرخ کرده و پیاز سرخ شده را مخلوطش کنید، سپس کوفته ریزه‌ها را در آن بریزید و روی آتش بگذارید تا پخته شود.


همچنین مشاهده کنید