چهارشنبه, ۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 24 April, 2024
مجله ویستا

چای و قهوه یخی


چای و قهوه یخی
اگر اهل چای و قهوه هستید در تابستان چای و قهوه یخی را حتماً امتحان كنید. قهوه را مطابق ذائقه خودتان با میزان مطلوب از پودر نسكافه، شكر و آب تهیه كنید. در مورد چای آن را با مقداری شكر و چند قطره آبلیمو كه اگر تازه باشد بهتر است آماده كنید. سپس چند قطعه یخ را به چای یا قهوه بیفزایید تا خوب سرد شوند. برای اینكه این نوشیدنی ها هنگام خوردن و با ذوب شدن یخ ها آبكی و بی مزه نشوند بهتر است از قبل مقداری چای كه به این ترتیب آماده شده یا قهوه را در قالب های یخ بریزید و بگذارید كاملاً یخ بزند سپس از قطعات یخ زده چای یا قهوه برای خنك كردن چای یخی یا قهوه یخی بهره بگیرید. قهوه یخی را می توانید با شیر هم تهیه كنید. در این صورت فقط كافی است جای آب از شیر استفاده كنید یا اگر شیر در خانه ندارید از پودر كافی میت استفاده نمایید.اغلب ما در تابستان با مخلوط كردن طالبی یا گرمك با یخ و در صورت نیاز كمی شكر در مخلوط كن نوشیدنی خنكی برای پذیرایی از اعضای خانواده و مهمانان تهیه می كنیم. این كار با سایر میوه هایی كه بافت نرم دارند مثل توت فرنگی و هلو نیز امكان پذیر است. با مخلوط كردن برخی از میوه ها با هم نیز می توان نوشیدنی های میوه ای با طعم های متفاوت درست كرد. فقط توجه داشته باشید كه همه این نوشیدنی ها باید در همان زمان سرو تهیه شوند و بلافاصله سرو شوند زیرا ذوب شدن یخ در آنها باعث ضعیف شدن طعمشان و جدا شدن بافت میوه از آب می شود.
منبع : روزنامه شرق


همچنین مشاهده کنید