پنجشنبه, ۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 25 April, 2024
مجله ویستا

هندوانه یخی


هندوانه یخی
هندوانه یكی از میوه های خنك كننده و بسیار پرآب است كه برای رفع تشنگی ایده آل است. برای درست كردن هندوانه یخی حدود دو لیوان هندوانه هسته گرفته را با دو لیوان یخ خرد شده در مخلوط كن بریزید و آن را چند ثانیه روشن كنید. پس از خرد شدن یخ آن را در لیوان های پایه دار بریزید و با یك برش نازك سه گوش از هندوانه با پوست تزیین كنید. می توانید لبه لیوان را با بلورهای شكر زینت دهید. برای این منظور قبل از ریختن هندوانه در آن لبه لیوان را مرطوب كنید و آن را در ظرف شكر فرو ببرید تا مقداری شكر به لبه لیوان بچسبد. سپس هندوانه را در لیوان بریزد و با برش باریك هندوانه پوست دار تزیین كنید.
منبع : روزنامه شرق


همچنین مشاهده کنید