سه شنبه, ۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 23 April, 2024
مجله ویستا

یک ترازو میوه


یک ترازو میوه
انتخاب روشی غیرمتعارف برای انجام كارهای معمول زندگی به خصوص در شرایطی كه امكان دخالت هنر و سلیقه در آن وجود داشته باشد، نه تنها سبب ایجاد تنوعی لذت بخش در جریان زندگی می شود، بلكه توان ابتكار و نوآوری افراد خانه را نیز افزایش می دهد. به عنوان مثال در موضوع پذیرایی مهمانان با میوه های فصل، روش معمول انتخاب ظرفی مناسب و زیبا و چیدن میوه ها در داخل ظرف آن هم با توجه به سلیقه و ذوق فرد است. حال اگر بخواهیم همین كار معمولی را با روش های غیرمتعارف انجام دهیم بلافاصله مبحث هنری میوه آ رایی در ذهن نقش بسته و تصور میوه هایی با اشكال و چیدمانی متفاوت پدید می آید كه گرچه بسیار زیبا و با ارائه ای متنوع و هنری است ولی برای انجام آن علاوه بر داشتن ذوق و سلیقه و دانستن هنر میوه آرایی وجود ابزارهایی نیز لازم است حال آنكه برای پذیرایی به شیوه ای غیرمتعارف از مهمانان با میوه روش های دیگری نیز وجود دارد كه در اینجا به ارائه پیشنهادی ساده از میان آنها می پردازیم:در خانه همه ما لوازمی وجود دارند كه كاربردی خاص داشته ولی از آنها برای منظورهای دیگری نیز می توان استفاده كرد به عنوان مثال اگر شما از جمله افرادی هستید كه از جمع آوری لوازم قدیمی لذت می برید، احتمالاً در آشپزخانه تان ترازوی قدیمی دوكفه ای نیز یافت می شود كه هم به عنوان ترازو و با همان سیستم و وزنه های سنگی برای اندازه گیری مواد لازم آشپزی كارایی داشته و هم از آن به عنوان دكور و تزئینی زیبا و قدیمی برای آشپزخانه تان استفاده می كنید. حال آنكه این ترازو كاربرد دیگری نیز می تواند داشته باشد. شما می توانید از آن به عنوان ظرف میوه برای پذیرایی با روشی متفاوت از مهمانان نیز استفاده كنید. برای این كار می تـوانید دو كفه ترازو را با انواع و اقسام میوه های فصل پر كرده و بر روی پیشخوان آشپزخانه و یا در گوشه ای از اتاق پذیرایی بر روی میزی قرار دهید. از آنجا كه در فصل تابستان اندازه میوه ها كوچك بوده و در یك ظرف حتی كوچك مقدار زیاد و متنوعی از میوه ها را می توان چید، این كفه ها برای پذیرایی در یك مهمانی معمولی كوچك كافی به نظر می رسند. تنها لازم است با توجه به وزن میوه ها، در بین كفه ها تعادلی ایجاد كنید. حال اگر ظرف میوه ای جداگانه داشته و قصد دارید با هدف دكوراسیونی تنها یك و یا چند نوع میوه را بر روی این كفه ها بچینید، می توانید همانند تصویر، یك كفه را به میوه اختصاص داده و بر روی كفه دیگر گل آرایی كنید. همان طور كه در تصویر ملاحظه می كنید از آنجا كه توت فرنگی میوه به سرعت آسیب پذیری است، از یك كفه ترازو به عنوان ظرفی برای توت فرنگی و از كفه دیگر به عنوان بستری جهت گل آرایی استفاده شده است. برای این منظور ابتدا اسفنجی را متناسب با كفه ترازو و یا هر ظرف دیگری جایگزین آن تهیه كرده و آن را به مدت چند ساعت در داخل ظرفی پر از آب خیس كنید. با این كار گل ها مدت زمان بیشتری شاداب خواهند ماند.
سپس آن را بر روی ظرف گود زیرینش قرار داده و با سیم به ترازو ببندید. برای گل آرایی نیز اولین اقدام، پر كردن سطح اسفنج با گیاهان سبز و ایجاد زمینه ای برای گل ها و گیاهان اصلی است. در اینجا برای زمینه از شاخه های برگدار شمشاد و در گل آرایی از گل های رز و مارگریت سفید و شقایق های قرمزرنگ استفاده شده است. برای پر كردن فضاهای خالی باقی مانده نیز گیاهان و گل های ریز و آویزمانند عروس مورد استفاده قرار گرفته اند. شما نیز می توانید با انتخاب گل های دلخواه و پالت رنگی مورد علاقه تان گل آرایی دیگری را بر روی این كفه ترازو انجام دهید.

الهام اسمعیلی
منبع : روزنامه شرق


همچنین مشاهده کنید