پنجشنبه, ۳۰ فروردین, ۱۴۰۳ / 18 April, 2024
مجله ویستا

اثر ضد سرطانی‎ ترکیبات‎ موجود درادویه‎


اثر ضد سرطانی‎ ترکیبات‎ موجود درادویه‎
تركیبات‎‎ موجود درادویه‎ها خاصـیـت ضد سرطانی‎ دارد. نتیجه مـطالـعـه چند تـن‎‎ از پژوهـشگـران دانـشگـاه‎ عـلـوم‎ پزشكـی‎‎ شـهیـد بهشتی حـاكـیسـت‎ رژیمـهـای‎ غذایی‎‎ غنی درادویـه‎‎‎‎ به همراه مصرف‎ میوه و سبزی‎‎‎ عاملی‎ محافـظت‎ كننده‎ برای پیشگـیـری از بروز سرطان‎ است‎. برپایه‎‎ نتیجه این‎ تحقیق‎ مـواد مـوجـود در برخی‎ انواع ادویه‎‎ها مانند زیره, زعفـران‎, دارچین‎‎,زنجفیل‎, زردچوبه‎‎ و گشنیز به عنوان محافظت‎ كننده‎ های‎ شیمیایی‎ در برابر سرطان‎ موثرند. به‎‎‎ گفته این‎‎‎ محققان میزان مصرف‎ ادویه هـا در رژیم‎ غذایی‎ روزانه‎ باید بین‎ ۲۰ تـا ۲۵ گرم‎ باشد.
منبع : موسسه اطلاع رسانی طعام اسرار


همچنین مشاهده کنید