شنبه, ۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 20 April, 2024
مجله ویستا
دسر کدوحلوایی
● مواد لازم برای هشت نفر
▪ کیک یخ زده و خرد شده
▪ ۴۵۰ گرم سس تمشک
▪ یک فنجان خامه
▪ ۴۲۵ گرم پوره کدوحلوایی
▪ دو قاشق غذاخوری شکر
▪ یک فنجان شیر
▪ دارچین و زنجبیل از هر کدام یک قاشق چایخوری
▪ پودر پودینگ وانیلی به اندازه چهار نفر
▪ دو تا چهار قاشق غذاخوری آب پرتقال
▪ یک سوم فنجان مارمالاد پرتقال
▪ نصف قاشق چایخوری وانیل
▪ نصف فنجان گردو خرد شده
● زمان تهیه: دو ساعت و نیم
● طرز تهیه
ابتدا کیک ها را به هشت قسمت تقسیم کرده و در ظرف بریزید. سپس آب پرتقال را به آنها اضافه کنید. در یک کاسه کوچک سس تمشک و مارمالاد پرتقال را مخلوط کرده و روی کیک ها بریزید. در کاسه بزرگ دیگری کدوحلوایی، پودر پودینگ، شیر، پودر دارچین و پودر زنجبیل را با هم مخلوط کرده و روی کیک ها اضافه کنید. در ظرف دیگری خامه، شکر و وانیل را با هم مخلوط کرده و روی کدوحلوایی بریزید. در ظرف ها را گذاشته و آنها را به مدت دو الی پنج ساعت در یخچال قرار داده و پس از پاشیدن گردو خردشده میل کنید.
فرشته علیزاده
منبع : روزنامه ایران
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
ایران اسرائیل اصفهان ایران و اسرائیل حجاب گشت ارشاد حمله ایران به اسرائیل حسین امیرعبداللهیان استان اصفهان دولت وعده صادق جنگ ایران و اسرائیل
تهران سیل وزارت بهداشت هواشناسی شهرداری تهران قتل فضای مجازی زلزله پلیس سیلاب قوه قضاییه سازمان هواشناسی
قیمت دلار قیمت طلا خودرو قیمت خودرو دلار بازار خودرو بانک مرکزی دولت سیزدهم چین ایران خودرو تورم حقوق بازنشستگان
سعدی سینمای ایران سینما تئاتر تلویزیون فیلم سینمایی سریال موسیقی احسان علیخانی کتاب دفاع مقدس بازیگر
مغز
رژیم صهیونیستی غزه عراق فلسطین جنگ غزه روسیه سازمان ملل امیرعبداللهیان حماس ترکیه اسراییل شورای امنیت
فوتبال استقلال پرسپولیس شمس آذر قزوین تراکتور باشگاه استقلال صنعت نفت آبادان لیگ برتر لیگ برتر فوتبال ایران لیگ برتر ایران لیگ قهرمانان اروپا رئال مادرید
هوش مصنوعی سرطان همراه اول اینترنت فناوری موبایل گوگل سامسونگ ناسا تبلیغات تلگرام اپل
حمله قلبی کلسترول قلب فشار خون گیاهان دارویی پیاده روی