شنبه, ۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 20 April, 2024
مجله ویستا

دسر کدوحلوایی


دسر کدوحلوایی
● مواد لازم برای هشت نفر
▪ کیک یخ زده و خرد شده
▪ ۴۵۰ گرم سس تمشک
▪ یک فنجان خامه
▪ ۴۲۵ گرم پوره کدوحلوایی
▪ دو قاشق غذاخوری شکر
▪ یک فنجان شیر
▪ دارچین و زنجبیل از هر کدام یک قاشق چایخوری
▪ پودر پودینگ وانیلی به اندازه چهار نفر
▪ دو تا چهار قاشق غذاخوری آب پرتقال
▪ یک سوم فنجان مارمالاد پرتقال
▪ نصف قاشق چایخوری وانیل
▪ نصف فنجان گردو خرد شده
● زمان تهیه: دو ساعت و نیم
● طرز تهیه
ابتدا کیک ها را به هشت قسمت تقسیم کرده و در ظرف بریزید. سپس آب پرتقال را به آنها اضافه کنید. در یک کاسه کوچک سس تمشک و مارمالاد پرتقال را مخلوط کرده و روی کیک ها بریزید. در کاسه بزرگ دیگری کدوحلوایی، پودر پودینگ، شیر، پودر دارچین و پودر زنجبیل را با هم مخلوط کرده و روی کیک ها اضافه کنید. در ظرف دیگری خامه، شکر و وانیل را با هم مخلوط کرده و روی کدوحلوایی بریزید. در ظرف ها را گذاشته و آنها را به مدت دو الی پنج ساعت در یخچال قرار داده و پس از پاشیدن گردو خردشده میل کنید.

فرشته علیزاده
منبع : روزنامه ایران


همچنین مشاهده کنید