شنبه, ۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 20 April, 2024
مجله ویستا

پودینگ نان و شکلات


پودینگ نان و شکلات
● مواد مورد نیاز برای ۸ نفر
▪ یک فنجان گیلاس خشک
▪ یک چهارم فنجان آب سیب
▪ سه فنجان خامه
▪ نصف فنجان شکر
▪ دو عدد تخم مرغ
▪ دو عدد زرده تخم مرغ
▪ یک قاشق چای خوری وانیل
▪ پنج فنجان نان سفید (خرد شده)
▪ ۱۱۶ گرم شکلات تلخ (خرد شده)
● زمان لازم یک ساعت
● طرز تهیه
فر را از قبل با درجه حرارت ۱۷۵ درجه سانتیگراد روشن کرده و ظرف های مورد نظر را کمی چرب کنید. در یک کاسه کوچک گیلاس خشک و آب سیب را با هم مخلوط کرده و کناری قرار دهید. در یک قابلمه متوسط خامه و شکر را با هم مخلوط کرده و روی حرارت متوسط قرار دهید تا شکر کاملاً حل شود.تخم مرغ ها را به همراه زرده ها در ظرف دیگری ریخته و با همزن خوب بزنید. مخلوط خامه را به آرامی به این ترکیب افزوده و خوب هم بزنید. وانیل و خرده های نان را نیز به ترکیب افزوده و به مدت یک ربع در دمای اتاق قرار دهید. سپس مخلوط گیلاس را به آن افزوده و کاملاً هم بزنید. سپس آن را در کاسه ها ریخته و شکلات خردشده را روی آنها بپاشید.کاسه ها را درون ظرفی که تا نیمه از آب جوش پر شده، قرار داده و به مدت نیم ساعت درون فر بگذارید. سپس کاسه ها را از ظرف آب درون فر خارج کرده و گرم سرو کنید.
منبع : روزنامه ایران


همچنین مشاهده کنید