شنبه, ۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 20 April, 2024
مجله ویستا

ژله سیب و نعنا


ژله سیب و نعنا
۹۰۰ گرم سیب
مقداری شكر
۳ قاشق سوپخوری برگ نعنای تازه، ریز خرد شده
سیب‌ها را پس از شست وشو به قطعات درشت خرد كنید و در قابلمه ای ریخته آنقدر آب به آن اضافه كنید تا آب روی سیب ها را بگیرد. ظرف را روی حرارت اجاق گاز قرار دهید تا آب به جوش آید. بگذارید مخلوط سیب و آب بجوشد تا میوه نرم شود.
سپس این مخلوط را با استفاده از یك قطعه پارچه تمیز نازك مانند تنظیف صاف كنید. به این ترتیب كه مخلوط سیب را در آن بریزید و آن را در قابلمه دیگری به نحوی قرار دهید كه مایع حاصل از پخت سیب و آب سیب ها از دستمال در ظرف دوم بچكد. دستمال را به گونه ای در لبه قابلمه ثابت كنید كه یك شب تا صبح بماند و آب آن كاملاً از دستمال رد شود. از فشردن سیب در داخل دستمال خودداری كنید وگرنه ژله شما شفاف نخواهد شد.صبح روز بعد میزان مایع جمع شده در ظرف را اندازه گیری كنید و به ازای هر ۶۰۰ میلی لیتر از آن ۴ پیمانه شكر اضافه كنید. آن را بر روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید بگذارید آرام آرام به جوش آمده و شكر در آن حل شود. بگذارید بجوشد تا قوام آید. برای آزمایش قوام كافی آن می توانید یك قاشق از آن را در یك نعلبكی بریزید و بگذارید سرد شود. اگر سطح روی آن بسته شد و چین افتاد، قوام ژله كافی است. آن را از روی حرارت برداشته بگذارید سرد شود. سپس نعنا را اضافه كنید و مخلوط نمایید. ژله را در ظروف دربسته شیشه ای كه قبلاً داغ و استریل كرده اید بریزید و در یخچال نگاه دارید. پس از بازكردن در هر ظرف آن را در مدت یك هفته مصرف كنید.
منبع : روزنامه شرق


همچنین مشاهده کنید