جمعه, ۳۱ فروردین, ۱۴۰۳ / 19 April, 2024
مجله ویستا
رژیم غذایی مناسب برای سلامت قلب
● ماهی : اسیدهای چرب موجود در ماهی های با میزان چربی بالا می توانند به حفظ عملکرد طبیعی قلب کمک کرده و مانع از ایجاد لخته توسط پلاکتها شده و فشارخون را در حد طبیعی نگه دارند و بهتر است هفته ای دو بار ماهی مصرف شود .
● لوبیا : بهتر است سه تا چهار بار در هفته لوبیا مصرف کنید و اگر لوبیاها جایگزین گوشت حیوانات شود چربی اشباع شده رژیم غذائی را کاهش داده و باعث کاهش LDL و جلوگیری از سخت شدن ( تصلب ) شرائین می شود . همچنین می توانید از سویا استفاده کنید .
● سبزیجات : مصرف روزانه سبزیجات را فراموش نکنید زیرا سبزیجات دارای مقادیر زیاد فیبر می باشند و از طرفی میزان کالری این مواد کم بوده و باعث می شود وزن پائین نگه داشته شود و خطر بیماری قلبی را کاهش می دهد . سبزیجات شامل کلم ، گل کلم ، کلم بروکلی ، اسفناج ، کاهو ، هویج ، کدو و فلفل می باشند .
● میوه جات : مصرف روزانه میوه بعلت وجود فیبر باعث کاهش کلسترول می شود سعی کنید از انواع میوه استفاده کنید ولی آب میوه فیبر ندارد .
● غلات : هر روز از غلات استفاده کنید از جمله نان غله کامل ، ذرت بوداده و غیره .
● روغن سویا و کانولا : برای پخت و پز بجای کره و مارگارین از این روغن ها استفاده کنید زیرا دارای اسیدهای چربی هستند که باعث حفظ عملکرد طبیعی قلب شده و مانع لخته شدن خون می شوند .
● محصولات لبنی کم چرب و بدون چربی : هر روز از لبنیات استفاده کنید بخصوص از نوع کم چرب .
توجه داشته باشید تمام مواد ذکر شده فوق باعث کاهش کلسترول بد ( LDL ) شده و مانع رسوب چربی در جدار عروق می شوند و در نتیجه احتمال بروز بیماریهای قلبی از جمله انفارکتوس را کاهش می دهند .
علاوه بر موارد فوق هر روز ۳۰ دقیقه ورزش کنید . ورزش هائی مانند پیاده روی ، بالا رفتن از پله ها ، دویدن و دوچرخه سواری در جلوگیری از بروز بیماریهای قلبی به شما کمک می کند .
● لوبیا : بهتر است سه تا چهار بار در هفته لوبیا مصرف کنید و اگر لوبیاها جایگزین گوشت حیوانات شود چربی اشباع شده رژیم غذائی را کاهش داده و باعث کاهش LDL و جلوگیری از سخت شدن ( تصلب ) شرائین می شود . همچنین می توانید از سویا استفاده کنید .
● سبزیجات : مصرف روزانه سبزیجات را فراموش نکنید زیرا سبزیجات دارای مقادیر زیاد فیبر می باشند و از طرفی میزان کالری این مواد کم بوده و باعث می شود وزن پائین نگه داشته شود و خطر بیماری قلبی را کاهش می دهد . سبزیجات شامل کلم ، گل کلم ، کلم بروکلی ، اسفناج ، کاهو ، هویج ، کدو و فلفل می باشند .
● میوه جات : مصرف روزانه میوه بعلت وجود فیبر باعث کاهش کلسترول می شود سعی کنید از انواع میوه استفاده کنید ولی آب میوه فیبر ندارد .
● غلات : هر روز از غلات استفاده کنید از جمله نان غله کامل ، ذرت بوداده و غیره .
● روغن سویا و کانولا : برای پخت و پز بجای کره و مارگارین از این روغن ها استفاده کنید زیرا دارای اسیدهای چربی هستند که باعث حفظ عملکرد طبیعی قلب شده و مانع لخته شدن خون می شوند .
● محصولات لبنی کم چرب و بدون چربی : هر روز از لبنیات استفاده کنید بخصوص از نوع کم چرب .
توجه داشته باشید تمام مواد ذکر شده فوق باعث کاهش کلسترول بد ( LDL ) شده و مانع رسوب چربی در جدار عروق می شوند و در نتیجه احتمال بروز بیماریهای قلبی از جمله انفارکتوس را کاهش می دهند .
علاوه بر موارد فوق هر روز ۳۰ دقیقه ورزش کنید . ورزش هائی مانند پیاده روی ، بالا رفتن از پله ها ، دویدن و دوچرخه سواری در جلوگیری از بروز بیماریهای قلبی به شما کمک می کند .
منبع : وبلاگ شیمیدان
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
اسرائیل ایران انفجار حمله ایران به اسرائیل ایران و اسرائیل گشت ارشاد اصفهان ارتش جمهوری اسلامی ایران دولت جنگ جنگ ایران و اسرائیل دولت سیزدهم
سیل زلزله دبی قتل کنکور هواشناسی تهران سیلاب شهرداری تهران پلیس سازمان هواشناسی فضای مجازی
فرودگاه قیمت خودرو فرودگاه مهرآباد خودرو قیمت دلار قیمت طلا بازار خودرو ایران خودرو بانک مرکزی بورس قیمت سکه دلار
تلویزیون احسان علیخانی تبلیغات سینمای ایران دفاع مقدس کتاب سریال تئاتر موسیقی
دانشگاه آزاد اسلامی
رژیم صهیونیستی فلسطین حسین امیرعبداللهیان عملیات وعده صادق غزه آمریکا جنگ غزه روسیه وعده صادق اسراییل چین سازمان ملل
فوتبال پرسپولیس صنعت نفت آبادان استقلال لیگ قهرمانان اروپا رئال مادرید بازی بارسلونا لیگ برتر کشتی فرنگی سپاهان تراکتور
هوش مصنوعی سامسونگ تلگرام فناوری اپل وزیر ارتباطات ایلان ماسک ناسا
سلامت هموفیلی دیابت چاقی درمان و آموزش پزشکی سلامت روان کاهش وزن