جمعه, ۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 26 April, 2024
مجله ویستا

چند نکته برای جلوگیری از مسمویت‌های غذائی در خانه


▪ با شستن دست‌ها با صابون و آب گرم از انتقال آلودگی جلوگیری کنید.
▪ گوشت، مرغ و ماهی یخ زده را در یخچال یخ‌زداوی کنید نه در درجه حرارت اتاق
▪ غذای باقی‌مانده را سریع در یخچال بگذارید و قبل از سر و کردن دوباره آن را کاملاً حرارت دهید.
▪ از تخم‌مرغ تمیز و سالم استفاده کنید و از مصرف تخم‌مرغ خام خودداری ورزید.
▪ غذاهای گرم را بالای ۶۰ درجه سانتی‌گراد و غذاهای سرد را زیر ۴۰ درجه سانتی‌گراد نگاه دارید.
▪ غذاها را با دست مخلوط نکنید و از تماس ظروف و دست‌ها و غذا با دهان، دماغ و موی خود خودداری کنید.
▪ اگر دچار یک عفونت پوستی یا یک مرض عفونی هستید در تهیه غذا شرکت نکنید.


همچنین مشاهده کنید