جمعه, ۱۰ فروردین, ۱۴۰۳ / 29 March, 2024
مجله ویستا

مصرف ماهی از پیری مغز پیشگیری می‌کند


دو متخصص اعصاب توصیه می‌كنند برای تقویت حافظه الگوی زندگی سالم و رژیم غذایی سرشار از ماهی را برگزینند. به گزارش پایگاه اینترنتی ABCnews با افزایش طول عمر بشر یافتن راه‌هایی برای كاهش روند پیری اهمیت بسیاری پیداكرده است. پرفسور ایان رابرتسون مدیر انجمن عصب‌شناسان دركالج ترینیتی واقع در دوبلین در نشست علمی دانشمندان مهمترین عضو بدن را مغز معرفی كرد. وی می‌گوید شواهد بسیاری در دست است كه نشان می‌دهد در افراد بالای ۵۰ سال میزان حفظ قوای مغزی به رعایت دستورات ساده‌ای شامل تغذیه سالم و سرشار از روغن ماهی بستگی دارد كه می‌تواند از التهاب سلولی كه زمینه‌ساز كاهش قوای دماغی و حافظه است، پیشگیری كند.
خواص ضدالتهابی و محافظ امگا۳، اسید چربی ضروری كه در ماهی‌های چرب مانند ماهی قزل‌آلا، ماهی تن و آزاد و روغن كبد ماهی cod وجود دارد می‌تواند از پیری مغز پیشگیری كند. تنها اثر این اسید چرب محافظت و پیشگیری از آسیب‌های مغزی و ابتلا به بیماری آلزایمر نیست. مصرف این اسید چرب ضامن سلامت قلب و مفاصل است. اسید چرب امگا۳ می‌تواند افزایش واسطه‌های شیمیایی التهاب در محل اصلی آسیب را مهار كند. این تحقیق نشان می‌دهد مصرف غذاهای سرشار از اسید چرب امگا ۳ از پیری مغز و از دست دادن حافظه پیشگیری می‌كند.

محسن علاقه‌بند
منبع : پایگاه اطلاع‌رسانی درمانگر


همچنین مشاهده کنید