پنجشنبه, ۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 25 April, 2024
مجله ویستا

دسر گلابی و انار


دسر گلابی و انار
● مواد لازم برای ۴ نفر
▪ سه عدد گلابی پوست کنده و خردشده
▪ یک عدد انار (دانه شده)
▪ یک قاشق غذاخوری آب لیمو ترش تازه
▪ دو قاشق غذاخوری شکر
▪ ربع قاشق چایخوری پودر جوز هندی
▪ نصف قاشق چایخوری پودر دارچین
▪ دو قاشق غذاخوری بادام خرد شده (به دلخواه)
▪ چهار برگ نعنا برای تزئین (به دلخواه)
▪ زمان لازم: ۱۰ دقیقه
● طرز تهیه
انار و گلابی را در ظرفی ریخته و آب لیمو را روی آن بریزید. در یک ظرف کوچک شکر، جوز هندی و دارچین را با هم مخلوط کرده و روی میوه ها بریزید. در ظرف را گذاشته و آن را به مدت حداقل یک ساعت در یخچال قرار دهید. سپس آن را در ظرفی ریخته و با بادام و نعنا تزئین کنید.

[فرشته علیزاده]
منبع : روزنامه ایران


همچنین مشاهده کنید