جمعه, ۱۰ فروردین, ۱۴۰۳ / 29 March, 2024
مجله ویستا

پودینگ برنج و خرما


پودینگ برنج و خرما
● مواد لازم برای ۶ نفر
▪ دو فنجان برنج پخته
▪ دو فنجان شیر با چربی دو درصد
▪ سه قاشق غذاخوری شکر
▪ ۱۵ عدد خرما (بدون هسته و خرده شده)
● طرز تهیه
برنج را در مخلوط کن ریخته و آن را خرد کنید (مراقب باشید به شکل پوره در نیاید)‎. سپس آن را در قابلمه ریخته، شیر، شکر و خرما را به آن بیفزایید.
قابلمه را روی حرارت کم قرار داده و صبر کند (حدود ۲۰ دقیقه) تا خرماها پخته شوند.
(هر از گاهی آن را هم بزنید)
▪ زمان مورد نیاز ۳۰ دقیقه
این پودینگ می تواند به صورت سرد یا گرم مصرف شود.

[فرشته علیزاده ]
منبع : روزنامه ایران


همچنین مشاهده کنید