جمعه, ۳۱ فروردین, ۱۴۰۳ / 19 April, 2024
مجله ویستا
براونی شکلات
۵۰ گرم شكلات تلخ (۶۰درصد)- ۵۰ گرم كره- ۱۲۵ گرم شكر قهوه ای- ۵۰ گرم آرد سفید- ۵۰ گرم گردو- یك قاشق چایخوری پر بیكینگ پودر- دو عدد تخم مرغ
شكلات را در ظرفی قرار داده دو دقیقه در مایكروفر حرارت دهید تا ذوب شود یا آن را در ظرف كوچكی بریزید و در ظرف بزرگتری محتوی آب داغ قرار داده روی حرارت ملایم اجاق گاز بگذارید تا ذوب شود.
كره، شكر و تخم مرغ ها را مخلوط كنید. شكلات ذوب شده را به آن اضافه كنید و بزنید تا به صورت كرم درآید. در آخر گردوها را به جز چند عدد كه برای تزئین نگاه می دارید خرد كنید و همراه با بیكینگ پودر و آرد به مخلوط بالا بیفزایید.
سپس آن را در یك قالب مستطیل شكل مخصوص كیك صبحانه كه دیواره ها و ته آن را كمی چرب كرده اید بریزید و به مدت ۳۵دقیقه در فر با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد بپزید.
در پایان زمان پخت سطح بیرونی براونی باید بسته و سفت شده باشد در حالی كه مغز آن اندكی نرم است. بگذارید براونی در داخل قالب سرد شود. سپس آن را از قالب خارج كرده به صورت نوارهای باریك برش بزنید. براونی ها را با نیمه ای گردو تزئین كنید.
می توانید مقداری شكلات سفید و شكلات تلخ را به طور جداگانه ذوب كنید و دو سر براونی ها را در شكلات سفید و تیره فر ببرید.
منبع : روزنامه شرق
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
اصفهان اسرائیل ایران حمله ایران به اسرائیل ایران و اسرائیل انفجار گشت ارشاد حجاب استان اصفهان ارتش جمهوری اسلامی ایران دولت وعده صادق
سیل زلزله تهران هواشناسی دبی سازمان هواشناسی سیلاب فضای مجازی قتل شهرداری تهران پلیس سلامت
فرودگاه قیمت خودرو قیمت طلا بانک مرکزی بازار خودرو خودرو قیمت دلار ایران خودرو تورم حقوق بازنشستگان بورس دلار
مجلس تلویزیون سینمای ایران احسان علیخانی کتاب تئاتر سریال موسیقی
رژیم صهیونیستی فلسطین غزه آمریکا سازمان ملل جنگ غزه عملیات وعده صادق روسیه شورای امنیت چین اسراییل حماس
فوتبال پرسپولیس استقلال صنعت نفت آبادان لیگ برتر علی دایی لیگ قهرمانان اروپا رئال مادرید بازی بارسلونا کشتی فرنگی سپاهان
هوش مصنوعی گوگل سامسونگ فناوری تلگرام اپل آیفون وزیر ارتباطات ناسا
خواب چاقی پیاده روی پزشک چای دیابت