جمعه, ۳۱ فروردین, ۱۴۰۳ / 19 April, 2024
مجله ویستا

براونی شکلات


براونی شکلات
۵۰ گرم شكلات تلخ (۶۰درصد)- ۵۰ گرم كره- ۱۲۵ گرم شكر قهوه ای- ۵۰ گرم آرد سفید- ۵۰ گرم گردو- یك قاشق چایخوری پر بیكینگ پودر- دو عدد تخم مرغ
شكلات را در ظرفی قرار داده دو دقیقه در مایكروفر حرارت دهید تا ذوب شود یا آن را در ظرف كوچكی بریزید و در ظرف بزرگتری محتوی آب داغ قرار داده روی حرارت ملایم اجاق گاز بگذارید تا ذوب شود.
كره، شكر و تخم مرغ ها را مخلوط كنید. شكلات ذوب شده را به آن اضافه كنید و بزنید تا به صورت كرم درآید. در آخر گردوها را به جز چند عدد كه برای تزئین نگاه می دارید خرد كنید و همراه با بیكینگ پودر و آرد به مخلوط بالا بیفزایید.
سپس آن را در یك قالب مستطیل شكل مخصوص كیك صبحانه كه دیواره ها و ته آن را كمی چرب كرده اید بریزید و به مدت ۳۵دقیقه در فر با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد بپزید.
در پایان زمان پخت سطح بیرونی براونی باید بسته و سفت شده باشد در حالی كه مغز آن اندكی نرم است. بگذارید براونی در داخل قالب سرد شود. سپس آن را از قالب خارج كرده به صورت نوارهای باریك برش بزنید. براونی ها را با نیمه ای گردو تزئین كنید.
می توانید مقداری شكلات سفید و شكلات تلخ را به طور جداگانه ذوب كنید و دو سر براونی ها را در شكلات سفید و تیره فر ببرید.
منبع : روزنامه شرق


همچنین مشاهده کنید