جمعه, ۱۰ فروردین, ۱۴۰۳ / 29 March, 2024
مجله ویستا

فروماژ پرتقال


فروماژ پرتقال
● مواد لازم:
▪ پودر ژلاتین ۱/۵قاشق سوپ خوری،
▪ پوست پرتقال رنده شده ۱ قاشق سوپخوری،
▪ شکر سه چهارم پیمانه،
▪ خامه،
▪ تخم مرغ ۳ عدد
▪ پره های پرتقال یک پرتقال برای تزئین.
● طرز تهیه:
ابتدا تخم مرغ ها را در کاسه بزرگی بشکنید و با همزن برقی به هم بزنید. سپس شکر را به آن بیفزایید. آنقدر تخم مرغ ها را با همزن بزنید تا حجم آن زیاد شود. رنده پوست پرتقال به آن اضافه کنید و بعد ژلاتین را به مواد اضافه نمایید. در ظرف جداگانه ای خامه را بزنید تا کاملا سفت شود و فرم بگیرد و به مواد بالا اضافه کنید. قالب مناسبی انتخاب و پره های پرتقال را بصورت گل ته قالب قرار دهید و مایه آماده را روی آن بریزید و ۲۴ساعت در یخچال بگذارید. سپس از یخچال بیرون بیاورید و قالب را در آب ولرم قرار دهید و سپس در ظرف مورد نظر برگردانید و با خامه و میوه و یا ترافل رنگی و پاستیل تزئین کنید.
منبع : روزنامه ابتکار


همچنین مشاهده کنید