جمعه, ۱۰ فروردین, ۱۴۰۳ / 29 March, 2024
مجله ویستا
دسر زردآلو
● موادلازم:
▪ زردآلوی تازه بدون هسته نیم کیلوگرم
▪ شکر نصف پیمانه
▪ گلاب نصف پیمانه
▪ خلال بادام نصف قاشق غذاخوری
▪ خلال پسته نصف قاشق غذاخوری
▪ آب به مقدار لازم
● طرزتهیه:
ابتدا زردآلوهای بدون هسته را ریز خرد میکنیم و با مقدار کمیآب، بخارپز میکنیم به نحوی که بافت آن بهطور کامل نرم شود. سپس آن را از صافی رد میکنیم. در حالی که زردآلو صاف شده را روی شعله کم حرارت میدهیم، به تدریج شکر و گلاب را به آن میافزاییم تا شکر به طور کامل حل شود.
سپس پیش از سرد شدن پوره، آن را در یک بشقاب تخت ریخته و سطح آن را صاف میکنیم و با خلال بادام و پسته تزیین میکنیم.
این پوره به خصوص به هنگام هوای گرم یک میان وعده مناسب برای کودکان و سایر افراد از جمله سالمندان است..
چنانچه زردآلو خیلی شیرین و رسیده باشد، میتوانیم از مقدار کمتری آب و شکر برای تهیه پوره استفاده کنیم. این پوره را میتوان به محض آماده شدن مصرف کرد و یا مدتی در یخچال گذاشت تا خنک شود.
منبع : روزنامه سلامت
همچنین مشاهده کنید