شنبه, ۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 20 April, 2024
مجله ویستا
فروماژ پرتقال
● مواد لازم :
▪ پودر ژلاتین ۵/۱ قاشق سوپخوری
▪ رنده پوست پرتقال ۱ قاشق سوپخوری
▪ شکر سه چهارم پیمانه
▪ خامه
▪ تخم مرغ ۳ عدد
▪ پره های پرتقال برای تزئین ۱ پرتقال
● طرز تهیه :
۱) تخم مرغها را در کاسه بزرگی بشکنید و با همزن برقی به هم بزنید.
۲) شکر را به آن بیافزایید.آنقدر تخم مرغها را با همزن بزنید تاحجم آن زیاد یاد شود
۳) رنده پوست پرتقال به آن اضافه کنید
۴) ژلاتین را به مواد اضافه نمایید.
۵) خامه را بزنید تا کاملا سفت شود و فرم بگیرد و به مواد بالا اضافه کنید.
۶) قالب مناسبی انتخاب و پره های پرتقال را به صورت گل ته قالب قرار دهید و مایه آماده را روی آن بریزید و ۲۴ ساعت در یخچال بگذارید .سپس از یخچال بیرون بیاورید و قالب را در آب ولرم قرار دهید و سپس در ظرف مورد نظر برگردانید و با خامه و میوه یا ترافل رنگی و پاستیل تزئین کنید.
http://gourmand.blogfa.com/۸۶۰۹.aspx
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
اسرائیل ایران اصفهان ایران و اسرائیل حجاب فرانسه حمله ایران به اسرائیل انفجار گشت ارشاد ارتش جمهوری اسلامی ایران حسین امیرعبداللهیان دولت
هواشناسی سیل وزارت بهداشت تهران فضای مجازی طرح نور قتل شهرداری تهران سیلاب سازمان هواشناسی دبی قوه قضاییه
قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو دولت سیزدهم چین تورم خودرو بازار خودرو بانک مرکزی ایران خودرو حقوق بازنشستگان دلار
سعدی سینمای ایران تلویزیون موسیقی فیلم سینما دفاع مقدس کتاب تئاتر سریال
اینترنت
رژیم صهیونیستی عراق فلسطین غزه جنگ غزه امیرعبداللهیان سازمان ملل شورای امنیت اتحادیه اروپا عملیات وعده صادق حماس اسراییل
فوتبال استقلال پرسپولیس شمس آذر قزوین باشگاه استقلال لیگ برتر صنعت نفت آبادان لیگ قهرمانان اروپا رئال مادرید بازی بارسلونا تراکتور
هوش مصنوعی گوگل ناسا فناوری سامسونگ ایلان ماسک تلگرام اپل وزیر ارتباطات
حمله قلبی فشار خون مغز درمان و آموزش پزشکی هموفیلی آلزایمر