پنجشنبه, ۹ فروردین, ۱۴۰۳ / 28 March, 2024
مجله ویستا

نکاتی در مورد نگهداری کفش و جوراب


نکاتی در مورد نگهداری کفش و جوراب
کفش نو را اولین بار در یک روز آفتابی و خشک به پا کنید، زیرا در این صورت لایه ای از خاک و سنگ ریزه به صورت پوششی، تخت کفش را فرا می گیرد که مقاومت آن را در برابر آب و رطوبت افزلیش می دهد.
● جوراب با دوام
قبل از آنکه جوراببلند یا جوراب شلواری جدیدی به پا کنید، ابتدا آن را منجمد کنید. با این کار دوام جوراب زیادتر خواهد شد. بنابراین ابتدا جوراب را کاملا خیس کنید، به آرامی لوله کنید و درون کیسه پلاستیکی گذاشته و داخل فریزر یا جایخی یخچال قرار دهید. وقتی منجمد شد، یخ آن را دز ظرف بزرکی از آب ذوب کنید و سپس آویزان نمائید تا خشک شود.
● کفش براق
برای ایجاد درخشندگی و برق بیشتر در کفشهای چرمی، قبل از واکس زدن، کفش را کاملا با وازلین چرب کنید و سپس واکس بزنید.
● قهوه به جای واکس
با قهوه غلیظ می توان به کفشهای مشکی از جنس چرم و جیر، طندگی دوباره بخشیدف برای این کار، با یک قطعه اسفنج، قهوه را روی کفش بزنید و رویه آن را تر کنید. مراقب باشید قهوه شما باید خالص باشد نه شیر قهوه!
● رفع بوی پا
یکی از روشهای موثر برای برطرف ساختن بوی پا، استفاده از جوش شیرین است. اگر اندکی جوش شیرین به داخل کفش ها بپاشید، لوی بد کفش شما را از بین خواهد برد و به طور کلی می توان جوش یشرین را ه عنوان یک ماده ضد بو به کار برد و پاها را نیز درمحلول آن شستشو داد.
منبع : کلوب


همچنین مشاهده کنید