جمعه, ۳۱ فروردین, ۱۴۰۳ / 19 April, 2024
مجله ویستا

خانه‌داران بخوانند


خانه‌داران بخوانند
با دانستن این نکته که هر کاری فوت و فن خاص خودش را دارد و با اطلاع از آن فوت و فن ها، به راحتی می توانید خانه ای پا کیزه و آرام داشته باشید. در این مطلب به چند نکته ساده اما مفید در رابطه با امور خانه داری اشاره می شود.
▪ برای دور ساختن مزه تلخ بادنجان‌ها باید بعد از پوست گرفتن آنها را در آب نمک نگاه دارید.
▪ به شستشوی سبزیجات در آبی که بدان نمک علاوه کرده‌اید، عادت کنید زیرا آب نمک سبزیجات را بهتر و مؤثرتر تمیز می‌کند.
▪ برای ممانعت از ترکیدن سوسیس‌ها در فر و یا روی منقل، می‌توانید قبل از پخت آنها را در شیر سرد فرو کنید.
▪ برای پاک کردن لکه و رنگ پوست گردوی تازه از دست‌ها، می‌توانید آنها را با پنبه‌ای آغشته به سرکه حسابی مالیده و سپس با آب سرد بشویید.
▪ برای پاک کردن لکه زنگ فلز بر روی لباس، چند قطره بدان آب لیمو علاوه کرده و سپس اتو کنید.
▪ اگر بر روی پیازهایی که قصد سرخ کردنشان را دارید، کمی آرد بپاشید مطمئن باشید که رنگی عالی خواهند داشت.
▪ قبل از پوست گرفتن پیاز انگشتان‌تان را به سرکه آغشته کنید تا بدین‌وسیله بوی پیاز به خود نگیرد.
▪ برای راحتی جداشدن پوست تخم مرغ باید بعد از خارج ساختن‌شان از ظرف آب جوش، بلافاصله در ظرف محتوی آب سرد قرار داده و کمی صبر کنید.
▪ اگر به گوشت در حال پخت آب لیمو علاوه کنید، هم طعم آن را مطبوع خواهید ساخت و هم سرعت پخت را افزایش می‌دهید.
▪ به هنگام پخت قارچ در قابلمه را کمی باز بگذارید تا هم قارچ‌ها سیاه رنگ نشوند و هم آب قارچ‌ها به راحتی بخار شود.
▪ با افزودن مقدار کمی جوش شیرین به شیر هم از فاسد شدنش در کوتاه مدت جلوگیری خواهید کرد و هم هضم آن را آسان خواهید کرد.
▪ برای جلوگیری از کپک زدن نان، قرار دادن کمی نمک در ظرف نان را فراموش نکنید.
▪ اگر بر روی رو میزی آب میوه ریخت، دستپاچه نشوید؛ کمی نمک بر روی آن پاشیده و مطمئن باشید که در اولین شستشو لکه‌ای در بین نخواهد بود.
▪ برای برطرف کردن بوی بد دهان دانه قهوه بجوید.
▪ برای اینکه در شیشه‌ای قابلمه و یا ماهی‌تابه تان بخار نگیرد با پوست لیمو از داخل سطح شیشه را بمالید.
منبع : روزنامه اطلاعات


همچنین مشاهده کنید