جمعه, ۳۱ فروردین, ۱۴۰۳ / 19 April, 2024
مجله ویستا

غذاهای تشدیدکننده سوزش سردل


غذاهای تشدیدکننده سوزش سردل
احساس ناراحتی و سوزش در قفسه‌سینه پس از غذای حجیم، درازکشیدن یا خوردن برخی از غذاها را سوزش سردل (heartburn) می‌گویند.
از جمله غذاهایی که سوزش سردل را تشدید می‌کنند، می‌توان به این موارد اشاره کرد:
▪ قهوه و سایر فراورده‌های حاوی کافئین و نوشابه‌های گازدار
▪ مرکبات، پیاز و شکلات.
▪ وجه فرنگی و فراورده‌های حاصل از آن.
▪ نعنا و سایر فراورده‌های با رایحه نعنا.
▪ غذاهای چرب یا ادویه‌دار.
منبع : همشهری آنلاین


همچنین مشاهده کنید