پنجشنبه, ۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 25 April, 2024
مجله ویستا
مسواک و تلخی دهان
علت تلخی مزه خوراکیها پس از مسواک زدن، سالهاست موضوع بسیاری از تحقیقات و مقالات بوده است. عامل این پدیده، ماده شویندهای است که در خمیردندان به کار میرود. این ماده که معمولاً «سدیم لوریل سولفات» است، نوعی شامپو است که تنها وظیفه آن در خمیر دندان، ایجاد کف سفید رنگ معمول است.
در دهان، مولکولهای شوینده با لایه فسفولیپیدی غدد چشایی ترکیب میشوند و گیرندههای مزه شیرین زبان را از کار میاندازند.گیرندههای تلخی نیز به همین ترتیب تحت تاثیر قرار میگیرند، اما به دلایل بیوشیمیایی، به جای بسته شدن، تغییر سلیقه میدهند و به غذاهای ترش حساس میشوند. نتیجه این فرآیند این است که دستکم به مدت یک ساعت (زمان دوام پیوندها) مزه شیرین و ترش به صورت تلخی احساس میشود که البته خوشایند نیست.
منبع : روزنامه اطلاعات
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
ایران سریلانکا سید ابراهیم رئیسی رهبر انقلاب حجاب مجلس شورای اسلامی پاکستان رئیسی رئیس جمهور دولت سیزدهم مجلس ایران و پاکستان
فضای مجازی دولت سیل شهرداری تهران تهران کنکور هواشناسی پلیس سلامت قتل فراجا وزارت بهداشت
خودرو قیمت خودرو اقتصاد ایران قیمت دلار قیمت طلا دلار بانک مرکزی بازار خودرو ایران خودرو سایپا بورس تورم
ترانه علیدوستی تلویزیون سریال کتاب سینمای ایران تئاتر سینما شعر انقلاب اسلامی
کنکور ۱۴۰۳ دانشگاه فرهنگیان
رژیم صهیونیستی اسرائیل روسیه آمریکا غزه فلسطین جنگ غزه چین طوفان الاقصی ترکیه عملیات وعده صادق اتحادیه اروپا
فوتبال استقلال پرسپولیس باشگاه پرسپولیس فوتسال بازی باشگاه استقلال تراکتور تیم ملی فوتسال ایران رئال مادرید بارسلونا لیگ برتر
هوش مصنوعی فیلترینگ تسلا تبلیغات ایلان ماسک همراه اول فناوری ناسا اپل
سلامت روان داروخانه دوش گرفتن یبوست