سه شنبه, ۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 23 April, 2024
مجله ویستا

فالوده با نودل برنج چینی


فالوده با نودل برنج چینی
● مواد لازم:
▪ شکر سفید ۲ پیمانه.
▪ آب ۲ پیمانه.
▪ گلاب ۴/۱ پیمانه.
▪ نودل برنج چینی ۱۰۰ گرم
● طرز تهیه:
▪ شکر را در اب بکمک حرارت حل کرده وپس از سرد شدن کامل گلاب را به ان
▪ اضافه وبا ظرف فلزی بمدت ۴ الی ۵ ساعت داخل فریزر قرار دهید.
▪ نودل برنج را خورد کرده بمدت ۱۵ دقیقه در اب جوش با حرارت ملایم بجوشانید.
▪ نودل اماده شده را داخل صافی ریخته و اب سرد رویش ریخته و سپس کناری میگذاریم
▪ پس از بسته شدن اب شکر(۴ الی ۵ ساعت) با نودل اماده مخلوط وبا اب لیمواماده سرو میباشد
▪ برای نگهداری طولانی, می توان در ظروف کوچکتر داخل فریزر گذاشت و نیم ساعت قبل ازمصرف خارج وپس از بازشدن به ان آب لیمو اضافه ومیل کرد.
منبع : سایت ننجون


همچنین مشاهده کنید