پنجشنبه, ۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 25 April, 2024
مجله ویستا
نان سوخاری شیرین
سوخاری شیرین نوعی شیرینی است که به لحاظ طعم بسیار شبیه به زولبیا و بامیه است ولی روش پختی ساده و سریع دارد.
این شیرینی در ماه رمضان در مناطق سردسیر شمال کشور و خطه آذربایجان پخته میشود. علاوه بر این، سوخاری شیرین میتواند صبحانهای مقوی و لذیذ برای بچهها باشد.
● مواد لازم برای ۸ نفر:
▪ نان سوخاری ۲۰۰ گرم
▪ کره ۲۵۰ گرم
▪ آب یک پیمانه
▪ شکر نصف پیمانه
▪ زعفران ساییده شده یک قاشق چایخوری سرپر
توضیح: نان سوخاری را میتوانید به صورت بستهای یا باز و کیلویی از سوپرمارکتها و محل فروش نانهای فانتزی تهیه کنید.
● طرز تهیه:
تابه بزرگی آماده کنید و کره را داخل آن بریزید. تابه را روی شعله ملایم اجاق گاز قرار دهید و صبر کنید تا کره آب شود.
حالا نانهای سوخاری را تکتک داخل کره قرار دهید و بگذارید تا یک طرف آنها سرخ شده و طلاییرنگ شود. پس از آنکه یک طرف نانهای سوخاری سرخ شد، آنها را برگردانید و بگذارید طرف دیگرشان نیز طلاییرنگ شود.
وقتی مرحله سرخ کردن سوخاریها در کره به پایان رسید، آنها را در ظرف دیگری بگذارید و مشغول درست کردن شیره شوید.
▪ طرز تهیه شیره: یک قابلمه متوسط را آماده کنید و یک پیمانه آب را همراه شکر داخل آن بریزید و قابلمه را روی شعله ملایم اجاق گاز قرار دهید تا در اثر حرارت، شکر کمکم در آب حل شود.
سپس زعفران ساییده شده - که در یکچهارم پیمانه آب جوشیده حل کرده بودید– را به آن اضافه کنید و بگذارید تا این محلول به جوش آمده و قوام آید.
پس از اینکه این شربت یا همان شیره قوام آمد، با توجه به اندازه قابلمه، چند عدد نان سوخاری سرخ شده را داخل این شیره قرار دهید و بگذارید یکی دو جوش بزند؛ سپس آنها را با کفگیر سوراخدار خارج کنید.
پس از اینکه تمام نان سوخاریها را از داخل شیره خارج کردید، آنها را در ظرف مورد نظر بچینید و سرو کنید.
نکته ۱) برای آنکه شربت خوب قوام آید، مدت ۵ دقیقه آن را حرارت دهید.
نکته ۲) بیش از ظرفیت قابلمه، سوخاریها را به طور همزمان روی هم داخل شیره قرار ندهید زیرا به این ترتیب، سوخاریها بههم چسبیده و له میشوند.
نکته۳) برای اینکه مقدار اضافی کره سوخاریها کمی از آن خارج شود، آنها را پس از سرخ کردن روی دستمال کاغذی حولهای بچینید و روی آن کمی فشار دهید تا مقداری از کره اضافی به دستمال کاغذی منتقل شود.
نکته۴) برای تسریع در کارتان هنگام مهمانی میتوانید هر دو مرحله یعنی سرخ کردن سوخاریها و آماده کردن شیره را از قبل انجام داده و آنها را در یخچال نگهداری کنید.
سپس حدود ۱۰ دقیقه پیش از سرو کردن، شیره را داغ کنید و سوخاریها را داخل آن بیندازید.
منبع : همشهری آنلاین
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
ایران توماج صالحی امام خمینی سریلانکا حجاب دولت پاکستان کارگران رهبر انقلاب مجلس شورای اسلامی رئیسی سید ابراهیم رئیسی
کنکور هواشناسی سیل تهران اینترنت زنان شهرداری تهران پلیس سلامت فراجا قتل قوه قضاییه
قیمت خودرو قیمت طلا قیمت دلار خودرو دلار بازار خودرو بانک مرکزی قیمت سکه ارز ایران خودرو سایپا بورس
تلویزیون سحر دولتشاهی سینمای ایران سریال مهران مدیری ترانه علیدوستی کتاب تئاتر شعر سینما رادیو
کنکور ۱۴۰۳
اسرائیل غزه آمریکا رژیم صهیونیستی فلسطین روسیه جنگ غزه چین اوکراین اتحادیه اروپا طوفان الاقصی ترکیه
فوتبال پرسپولیس استقلال فوتسال بازی تیم ملی فوتسال ایران باشگاه استقلال باشگاه پرسپولیس تراکتور بارسلونا رئال مادرید والیبال
هوش مصنوعی همراه اول ناسا مریخ اپل فیلترینگ فناوری تبلیغات ایلان ماسک سامسونگ
سلامت روان فرونشست زمین استرس داروخانه پیری سرکه سیب دوش گرفتن