یکشنبه, ۱۳ خرداد, ۱۴۰۳ / 2 June, 2024


افزایش سرمایه‌گذاری در اقتصاد در پی اجرای صحیح قانون تامین مالی تولید و زیرساخت‌ها
۱۴۰۳/۰۲/۲۹ / خبرگزاری ایسنا / استانها

افزایش سرمایه‌گذاری در اقتصاد در پی اجرای صحیح قانون تامین مالی تولید و زیرساخت‌ها

یک تحلیگر بازار بورس گفت: اجرای صحیح قانون تامین مالی تولید و زیرساخت‌ها موجب افزایش سرمایه گذاری در اقتصاد خواهد شد.

یک تحلیگر بازار بورس مطرح کرد افزایش سرمایه‌گذاری در اقتصاد در پی اجرای صحیح قانون تامین مالی تولید و زیرساخت‌ها

ایسنا/خراسان رضوی یک تحلیگر بازار بورس گفت: اجرای صحیح قانون تامین مالی تولید و زیرساخت‌ها موجب افزایش سرمایه گذاری در اقتصاد خواهد شد. بهنام صمدی در گفت‌وگو با ایسنا در خصوص تاثیر قانون تامین مالی تولید و زیرساخت‌ها از طریق بازار سرمایه و اثرات آن بر رونق اقتصادی اظهار کرد: یکی از دغدغه‌های اصلی شرکت‌ها  افزایش سرمایه گذاری در طرح‌های توسعه ای و پروژه ها است تا سود آوری این شرکت ها حفظ و در سنوات آتی افزایش داشته باشد.

وی با اشاره به تمهیدات اندیشه شده در قانون تامین مالی تولید و زیرساخت‌ها برای افزایش سرمایه شرکت‌ها افزود : در این قانون یک سری مشوق‌های مالیاتی دایمی برای افزایش سرمایه از محل سود انباشه و سلب حق تقدم از سهامداران پیش‌بینی شده است. موضوع بعدی کوتاه شدن فرآیند افزایش سرمایه از محل نقدی مطالبات است. در این قانون تسهیل افزایش سرمایه شرکت‌ها پیش‌بینی شده است‌ که دورنمای تمام این اقدامات باعث افزایش سودآوری در سنوات آینده است.

این تحلیلگر بازار سرمایه بیان کرد: یکی از مشکلات اقتصاد ما منفی شدن نرخ تشکیل سرمایه است و به نظر این قانون اگر به درستی اجرا شود موجب افزایش سرمایه‌گذاری در اقتصاد خواهد شد.

صمدی با اشاره به چند بند مهم در این قانون برای افزایش سرمایه تصریح کرد: در برخی از بندهای این قانون آمده است مدت اعمال حق تقدم از دو ماه به یک ماه کاهش، مسئله زمان حراج حق تقدم‌ها از ۳۰ روز به  ۱۵ روز رسیده که بسیار اتفاق مهمی است و می‌تواند تامین مالی را از این محل‌ها سرعت بخشد. موضوع مهم دیگر الکترونیکی شدن کلیه فرآیندها اعم از گواهینامه حق تقدم، انتشار اعلامیه پذیره‌نویسی و... است که بسیار اتفاق مبارکی خواهد بود.

وی ادامه داد: یکی دیگر از بندهای مهم این قانون پیش‌بینی صندوق‌های تضمین است. راه‌اندازی این صندوق‌ها به انتشار اوراق بدهی گسترده در بازار کمک و تامین مالی شرکت‌ها از طریق اوراق بدهی دچار تحول می‌شود. شرکت‌ها می‌توانند اوراق بدهی را به‌صورت خصوص منتشر کنند که به سازوکار کمتری نیاز دارد و بروکراسی کمتری را  طی می‌کند و موجب تامین مالی برای طرح‌های توسعه‌ای شرکت‌ها می‌شود.

صمدی خاطرنشان کرد: متن این قانون افزایش تنوع تامین مالی را پیش‌بینی کرده اما چیزی که اهمیت دارد اجرای این قانون به صورت صحیح است.

انتهای پیام خبرنگار نگار نقیبی دبیر مرجان طاووسی دبیر سیدامیرحسین موثقی لینک کوتاه برچسب‌ها: استانی-اقتصادی قانون تأمین مالی تولید و زیرساخت‌ها بورس بازار سرمايه اخبار مرتبط یک کارشناس بازار سرمایه پاسخ داد اجرای قانون تامین مالی تولید و زیرساخت ها چه تاثیری بر عملکرد بازار سرمایه می گذارد؟ لینکستان خرید برنج ایرانی مستقیم از کشاورز با کف قیمت بازار آخرین قیمت انواع برنج ایرانی در سال 1403 خدمات سئو سایت دانلود آهنگ خرید بلیط هواپیما سانا‌پرس بوکینگ مبلمان اداری چوب ترمو دانلود آهنگ سویل موزیک جمینجا خرید سی پی ارزان آپ موزیک موزیکفا سایت تخصصی فیلم و سریال تماشای فیلم بلیط هواپیما فلای‌تو‌دی بلیط هواپیما تو‌ر دبی روغن هیدرولیک سرور مجازی ایران خبرگردون طراحی سایت پیوان قیمت ملیگرد امروز خرید هاست فروشگاه تخصصی تشک و تخت عطاری آنلاین در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:-لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.-«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.- ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.- نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود. نظرات شما در حال پاسخ به نظر « » هستید. × لغو پاسخ لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید ارسال