سه شنبه, ۲۲ خرداد, ۱۴۰۳ / 11 June, 2024


طرز تهیه مربای هویج - مرحله به مرحله - خبرنامه
۱۴۰۳/۰۲/۲۴ / سایت خبرنامه / سبک زندگی

طرز تهیه مربای هویج - مرحله به مرحله - خبرنامه

مربای هویج یکی از خوشمزه ترین و پرطرفدارترین مرباها برای صبحانه است. این مربا به دلیل طعم خوب و جا افتاده آن نسبت به برخی از مرباهای دیگر مانند مربای سیب،

مربای هویج یکی از خوشمزه ترین و پرطرفدارترین مرباها برای صبحانه است. این مربا به دلیل طعم خوب و جا افتاده آن نسبت به برخی از مرباهای دیگر مانند مربای سیب، مربای به یا مربای زردآلو بسیار پر استفاده تراست. از آنجا که اصولا هویج در همه فصول وجود دارد، مربای هویج را در همه فصل ها می توانید تهیه کنید. مواد لازم برای تهیه مربا هویج

برای تهیه مربای هویج، به مواد زیر نیاز دارید: هویج: 500 گرم شکر: 500 گرم خلال پسته و بادام (تزئین): 1 قاشق غذاخوری زعفران دم کرده: 1 قاشق غذاخوری گلاب: 2 قاشق غذاخوری آبلیمو: 1 قاشق غذاخوری هل: 2 حبه آب: 2 پیمانه طرز تهیه مربا هویج

مراحل تهیه مربا هویج به صورت زیر است: هویج ها را آماده کنید: ابتدا هویج ها را شسته، پوست بگیرید و دوباره بشویید. سپس هویج های شسته شده را با دندانه متوسط رنده کنید. هویج را تفت دهید: در یک قابلمه مناسب با حجم مواد، هویج ها را بدون روغن حدود 3 دقیقه تفت دهید تا رنگ خامی هویج گرفته شود. شربت را آماده کنید: 2 پیمانه آب را به هویج های در حال تفت اضافه کنید تا زمانی که هویج ها کمی نرم شوند. سپس شکر را به هویج های پخته شده اضافه کنید و هم بزنید تا زمانی که شکر ها آب شده و تبدیل به شهد شوند. زعفران، گلاب، آبلیمو و هل را اضافه کنید: زعفران دم کرده، گلاب، آبلیمو و هل را به مواد اضافه کنید و به آرامی هم بزنید. مربا را بجوشانید: شعله را زیاد کنید و مربا را بجوشانید تا قوام دلخواهتان را بدست آورد. مربا را از روی حرارت بردارید: هنگامی که مربا به غلظت دلخواهتان رسید، آن را از روی حرارت بردارید. مربا را در شیشه بریزید: صبر کنید تا مربای هویج خنک شود، سپس آن را در شیشه های تمیز و خشک بریزید. بیشتر بخوانید: طرز تهیه مربای آلبالو، خوش رنگ و خوشمزه

نکات: برای اینکه مربای هویج شما شفاف تر شود، می توانید قبل از رنده کردن، هویج ها را به مدت 10 دقیقه در آب جوش بپزید. اگر می خواهید مربای هویج شما عطر و طعم بیشتری داشته باشد، می توانید از کمی دارچین، زنجبیل یا میخک نیز استفاده کنید. برای تزئین مربای هویج می توانید از خلال پسته، بادام یا گل محمدی استفاده کنید. مربای هویج را می توانید در یخچال تا 3 ماه نگهداری کنید.

مربای هویج علاوه بر خوشمزگی، فواید زیادی نیز برای سلامتی دارد. هویج سرشار از ویتامین A است که برای سلامت چشم، پوست و سیستم ایمنی بدن مفید است. همچنین هویج حاوی فیبر، پتاسیم و آنتی اکسیدان است که به هضم غذا، سلامت قلب و پیشگیری از سرطان کمک می کند.

امیدواریم از این دستور تهیه مربای هویج لذت ببرید! چقدر این پست مفید بود؟

روی یک ستاره کلیک کنید تا به آن امتیاز دهید!

ارسال رتبه

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد آرا: 0

تا الان رای نیامده! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهید.