دوشنبه, ۲۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 10 June, 2024
۱۴۰۳/۰۲/۰۱ / خبرگزاری ایسنا / فناوری
بهبود فرآیند فرآوری لبنیات با نانوحباب
بررسیها نشان میدهد که نانوحباب اثرات مثبتی در بهبود فرآیند فرآوری لبنیات دارد. کاهش مصرف انرژی در پمپاژ سیالات حاوی ذرات چربی و کاهش گرفتگی غشاها از جمله مزیتهایی است که فناورینانوحباب برای صنایع لبنی به ارمغان میآورد.
انتخابات ریاست جمهوری انتخابات مسعود پزشکیان فوتبال انتخابات ریاست جمهوری 1403 پرسپولیس استقلال رژیم صهیونیستی ایران شورای نگهبان غزه اسرائیل