یکشنبه, ۱۳ خرداد, ۱۴۰۳ / 2 June, 2024


سهم ۲.۸ درصدی افزایش بهره‌وری در رشد اقتصادی ناشی از برنامه هفتم
۱۴۰۳/۰۲/۲۶ / خبرگزاری ایسنا / علمی

سهم ۲.۸ درصدی افزایش بهره‌وری در رشد اقتصادی ناشی از برنامه هفتم

رئیس کمیته کسب و کار کمیسیون اقتصاد کلان مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: هدف کلی در برنامه هفتم رشد اقتصادی ۸ درصدی است با تاکید بر بهره‌وری عوامل تولید شامل سرمایه،‌ منابع انسانی و فناوری و مدیریت آمده است و مطابق آن ۲.۸ درصد آن نیز سهم بخش بهره‌وری است.

سهم ۲.۸ درصدی افزایش بهره‌وری در رشد اقتصادی ناشی از برنامه هفتم

رئیس کمیته کسب و کار کمیسیون اقتصاد کلان مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: هدف کلی در برنامه هفتم رشد اقتصادی ۸ درصدی است با تاکید بر بهره‌وری عوامل تولید شامل سرمایه،‌ منابع انسانی و فناوری و مدیریت آمده است و مطابق آن ۲.۸ درصد آن نیز سهم بخش بهره‌وری است. به گزارش ایسنا،‌ حمیدرضا فولادگر رئیس کمیته کسب و کار کمیسیون اقتصاد کلان مجمع تشخیص مصلحت نظام در پنل بهره برداری در برنامه هفتم که در حاشیه نوزدهمین کنفرانس مهندسی صنایع که در دانشگاه امیرکبیربرگزار شد، گفت: در سیاسیت‌های ابلاغی مربوط به تولید در سال ۹۱ با افزایش بهره‌وری از طریق ۴ روش اصلاح و ساختار تولید ملی،‌کاهش هزینه تولید،‌اتخاذ سیاست‌های تشویقی و بهینه سازی عوامل تولید ذکر شده و در کنار آنها بحث اقتصاد مقاومتی در بند سه این برنامه آمده است.

وی افزود: هدف کلی در برنامه هفتم رشد اقتصادی ۸ درصد در طول برنامه است با تاکید بر بهره‌وری عوامل تولید شامل سرمایه،‌منابع انسانی و فناوری و مدیریت امده  است و مطابق آن ۲.۸ درصد آن نیز سهم بخش بهره‌وری است.

به گفته وی،‌ در برنامه ششم توسعه سهم بهره وری ۲.۴ درصد بود که این رقم در برنامه هفتم افزایش یافته است،‌ به منظور بهره‌وری کل عوامل تولید سازمان برنامه و بودجه از طریق شرکت‌های دانش بنیان باید زمانبندی برای عملیات را انجام دهد.

فولادگر عنوان کرد: تامین منابع، تقسیم و توزیع وظایف و نظارت بر پاسخگوی موثر در تحقق بهره‌وری نیز به عنوان الزمات این طرح ذکر شده است، پایش سالانه و پایش بهره‌وری توسط سازمان اداری و گزارش آن به مجلس و سازمان برنامه از دیگر اقدامات این برنامه است.

رئیس کمیته کسب و کار کمیسیون اقتصاد کلان مجمع تشخیص مصلحت نظام عنوان کرد: در ماده ۱۱۱ نظام بهره برداری به صورت بخشی تهیه شده که مطابق آن بخش کشاورزی،‌ صنعت،‌ ساختمان و بخش‌های تولیدی افزایش بهره برداری داشته باشند.

وی افزود: برای ارتقای بهره برداری آب ۲۰ درصد بهره وری در بخش کشاورزی و آب را خواهیم داشت،‌ علاوه بر این شدت مصرف آب نیز باید ۱۰ درصد کاهش یابد.

فولادگر عنوان کرد: برخی از این برنامه ها در برنامه ششم توسعه وجود داشته است طرح نظام ملی بهره‌وری پنج ساله به تصویب شورای عالی تدوین شود،‌ برنامه ارتقای بهره وری ۵ ساله با میزان مشارکت هر دستگاه تدوین شود و پاداش حاصل از صرفه جویی به افراد نیز داده شود که این موضوع غیر از پاداش های معمول اداری است.

وی افزود: در بخش کشاورزی نیز باید نرخ بهره برداری از طریق کاهش اتلاف،‌استفاده از ابخیزداری و بازچرخانی در دستور کار قرار دارد.در بخش نیروگاهی‌های برقی نیز برنامه‌های در خصوص افزایش راندمان نیروگاه‌های برق حرارتی در نظر گرفته شده است.

انتهای پیام خبرنگار روح‌اله قیطاسی دبیر مرتضی علیزاده لینک کوتاه برچسب‌ها: دانشگاه اميركبير لینکستان خرید برنج ایرانی مستقیم از کشاورز با کف قیمت بازار آخرین قیمت انواع برنج ایرانی در سال 1403 خدمات سئو سایت دانلود آهنگ خرید بلیط هواپیما سانا‌پرس بوکینگ مبلمان اداری چوب ترمو دانلود آهنگ سویل موزیک جمینجا خرید سی پی ارزان آپ موزیک موزیکفا سایت تخصصی فیلم و سریال تماشای فیلم بلیط هواپیما فلای‌تو‌دی بلیط هواپیما تو‌ر دبی روغن هیدرولیک سرور مجازی ایران خبرگردون طراحی سایت پیوان قیمت ملیگرد امروز خرید هاست فروشگاه تخصصی تشک و تخت عطاری آنلاین در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:-لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.-«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.- ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.- نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود. نظرات شما در حال پاسخ به نظر « » هستید. × لغو پاسخ لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید ارسال