یکشنبه, ۱۳ خرداد, ۱۴۰۳ / 2 June, 2024


روانشناس روح و روان انسان را آرامش می‌دهد
۱۴۰۳/۰۲/۰۹ / خبرگزاری ایسنا / استانها

روانشناس روح و روان انسان را آرامش می‌دهد

مدرس دانشگاه فرهنگیان بیرجند گفت: روانشناسی با روح و روان انسان به عنوان یک زمینه علمی، به بررسی و تحلیل عمقی و توصیفی از ابعاد داخلی و خارجی انسان می‌پردازد.

به بهانه روز ملی روانشناس و مشاور؛ روانشناس روح و روان انسان را آرامش می‌دهد

ایسنا/خراسان جنوبی مدرس دانشگاه فرهنگیان بیرجند گفت: روانشناسی با روح و روان انسان به عنوان یک زمینه علمی، به بررسی و تحلیل عمقی و توصیفی از ابعاد داخلی و خارجی انسان می‌پردازد. مسعود صیامی، در گفت‌وگو با ایسنا با بیان اینکه روانشناسان و مشاوران معمولاً به موضوعات گوناگونی می‌پردازند، گفت: مشکلات روانی و افسردگی، اضطراب و استرس، روابط فردی و خانوادگی، مشکلات ارتباطی، اعتماد به نفس و خودشناسی، روان‌شناسی کودکان و نوجوانان، اعتیاد و بهبود کیفیت زندگی، و موارد دیگر مرتبط با روان‌شناسی فردی و اجتماعی است.

وی افزود:  این تخصص‌ها امکان می‌دهد تا افراد با مشکلات مختلف، از جمله روانی، رفتاری، و اجتماعی، به بهبود و توسعه فردی خود بپردازند و راه‌حل‌های مناسبی را برای مسائل خود پیدا کنند.

صیامی  اظهار کرد:  این علم تلاش می‌کند تا فرآیندها، رفتارها، و تجربیات روانی فرد را درک کند و توضیح دهد با بررسی عواملی مانند هویت، شخصیت، احساسات، و انگیزه‌ها، روانشناسی باروح و روان انسان نقش مهمی در شناخت افراد و فهم بهتر از خود و دیگران دارد.

دانشجوی دکنری روانشناسی تربیتی دانشگاه فردوسی مشهد بیان کرد: این زمینه علمی ابزارها و تکنیک‌های مختلفی را برای تشخیص و درمان مشکلات روانی فراهم می‌کند. همچنین، از طریق مطالعه رفتارها و الگوهای ذهنی، این رشته به کمک ارتقاء کیفیت زندگی، افزایش رضایتمندی، و ارتقاء سطح عملکرد افراد می‌پردازد.

وی افزود: همچنین، این رشته به عنوان یک ابزار مفید در مدیریت استرس، اضطراب، و افسردگی نیز شناخته می‌شود، زیرا با ارائه روش‌ها و راهکارهای موثر، افراد را در مواجهه با چالش‌های روزمره و مشکلات روانی کمک می‌کند.

صیامی تصریح کرد: بسیاری از افراد احتمالاً به دلایل مختلف از کلمه "روانشناس" ناخوشایندی یا ترس دارند و ممکن است به این دلیل باشد که ناشی از عدم آگاهی یا اطلاعات نادرست درباره نقش و کارکردهای روانشناسی باشد و لذا برخی ممکن است باور داشته باشند که روانشناسان فقط برای افرادی که مشکلات روانی دارند مناسب هستند و از این رو احساس ناراحتی می‌کنند.

مدرس دانشگاه فرهنگیان بیرجند بیان کرد: همچنین، بعضی افراد ممکن است ترس یا ناخوشایندی خود را از دیدار با یک روانشناس به دلیل ناامنی یا ترس از افشای خصوصیات شخصی و مشکلاتشان تجربه کنند و فرهنگ و ارزش‌های مختلف ممکن است نقشی در شکل‌گیری این ترس داشته باشند، زیرا در برخی فرهنگ‌ها، درمان روانشناسی به عنوان علامتی از ضعف یا ناکارآمدی در نظر گرفته می‌شود.

وی افزود: ترس از شرایطی مانند عدم تمایل به پذیرش مشکلات و نیاز به کمک، نیز می‌تواند باعث ایجاد ترس از مراجعه به روانشناس شود، اما اهمیت اصلی در این است که با اطلاعات صحیح و درک واقعی از نقش و کارکردهای روانشناسی، بسیاری از این ترس‌ها قابل برطرف شدن هستند و افراد می‌توانند به راحتی از خدمات و کمک‌های روانشناسی بهره‌مند شوند.

صیامی گفت: روانشناسی به ارتقاء فهم افراد از خودشان و دیگران  و افزایش سطح آگاهی از روابط انسانی و رفتارهای اجتماعی کمک می‌کند و به ارزیابی و درمان مشکلات روانی و ارتقاء روان‌سلامتی فردی و جمعی می‌پردازد. 

مدرس دانشگاه فرهنگیان بیرجند تصریح کرد: روانشناسی در زمینه‌های مختلفی از روابط میان فردی گرفته تا مشکلات روانی مانند افسردگی و اضطراب را مورد بررسی قرار می دهد. همچنین در عرصه‌های مدیریت استرس، بهبود عملکرد شناختی و ارتقاء کیفیت زندگی نیز نقش دارد.

وی گفت: روانشناسان ممکن است با چالش‌های متنوعی روبرو شوند که شامل بخش‌هایی از زندگی حرفه‌ای و شخصی آن‌هاست و برخی از این مشکلات می‌توانند شامل احساس خستگی و سوختگی حرفه‌ای، مراقبت از خود در مقابل خستگی روحی و جسمی، حفظ مرزهای شخصی و حرفه‌ای، مدیریت استرس و اضطراب ناشی از رابطه با مشتریان و موارد اخلاقی، ارتباطات موثر با مشتریان و همکاران، و تعامل با مسائل روانی گوناگونی که در جریان مشاوره و درمان بروز می‌کند، می‌شوند. 

صیامی  اظهار کرد: برخی از روانشناسان نیز ممکن است با چالش‌های مالی و تبلیغاتی روبه‌رو شوند که می‌تواند بر توانایی آن‌ها در تأمین مشتری و حفظ کیفیت خدمات تأثیرگذار باشد که به طور کلی، این چالش‌ها نیازمند مهارت‌های مدیریتی، ارتباطی و حرفه‌ای هستند تا روانشناسان بتوانند به بهترین شکل ممکن به ارایه خدمات به مشتریان و حفظ رضایت آن‌ها بپردازند.

انتهای پیام خبرنگار سحر نخعی دبیر مرجان طاووسی دبیر سپیده قلندری اسفدن لینک کوتاه برچسب‌ها: استانی-اجتماعی افسردگی اضطراب لینکستان خرید اینترنتی برنج ایرانی با ارزان‌ترین قیمت قیمت لحظه‌ای برنج ایرانی در سال 1402 خدمات سئو سایت دانلود آهنگ خرید بلیط هواپیما سانا‌پرس ماهان موزیک بوکینگ مبلمان اداری چوب ترمو دانلود آهنگ سویل موزیک جمینجا خرید سی پی ارزان آپ موزیک موزیکفا سایت تخصصی فیلم و سریال تماشای فیلم بلیط هواپیما فلای‌تو‌دی بلیط هواپیما تو‌ر دبی نهال‌ گردو روغن هیدرولیک سرور مجازی ایران خبرگردون طراحی سایت پیوان قیمت ملیگرد امروز خرید هاست فروشگاه تخصصی تشک و تخت در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:-لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.-«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.- ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.- نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود. نظرات شما در حال پاسخ به نظر « » هستید. × لغو پاسخ لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید ارسال